АСБЕС информационный портал
Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Mostbet apk faylı hardan yüklənir, kömək edin
VisgodДата: Четверг, 12.03.2026, 20:05 | Сообщение # 1
Награды: 0
Статус: Offline
Dostlar, mən Mostbet-də yeni qeydiyyatdan keçmişəm, indi oynamağa başlamaq istəyirəm. Amma mənə dedilər ki, proqramı yükləsən daha rahat olar. Mostbet apk deyə axtarıram, amma harda axtarıramsa tapmıram. Google Play-də axtardım, yoxdu. Bəlkə də mən səhv axtarıram? Rəsmi saytdan yükləmək olar? Bir də bu apk faylı nədir, onu mənə izah edə bilərsiniz? Quraşdırmaq çətindir, yoxsa asan? Mən texniki işlərdən o qədər də başa çıxmıram, ona görə də soruşuram. Kimsə addım-addım izah edə bilər, çox minnətdar olaram, cavablarınızı gözləyirəm.

Wolf77Дата: Четверг, 12.03.2026, 20:20 | Сообщение # 2
Награды: 0
Статус: Offline
Salam qardaş, qorxma, əslində hər şey çox sadədi, mən də sənin kimi ilk dəfə apk yükləyəndə bir az çaşmışdım. Mostbet apk üçün ən təhlükəsiz üsul birbaşa rəsmi sayta girməkdi. Sayta gir, əsas səhifədə aşağıya endikdə "Mobil proqramlar" bölməsi var, orada Android üçün yükləmə düyməsini görəcəksən. Apk faylı Android-in quraşdırma faylıdı, yəni proqramın özüdü. Yükləyəndən sonra faylı aç, telefon sənə xəbər verəcək ki, bu tip faylları yükləməyə icazə yoxdu. O zaman telefonun parametrlərinə gir, "Təhlükəsizlik" bölməsində "Naməlum mənbələr" və ya "Xarici mənbələr" icazəsini aktivləşdirmək lazımdı. Bunu bir dəfə edəndən sonra apk faylı rahatlıqla quraşdırılacaq. Mostbet apk yükləyəndə bu addımları izlə, əmin ol ki, hər şey qaydasında olacaq, mən də elə etmişdim.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Если вы хотите добавить на сайт информацию о вашей организации (предприятии) заполните ФОРМУ
Если Вы обнаружили орфографическую ошибку выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter. Если информация о вашей организации не соответствует действительности сообщите об этом.
Любое использование информации допускается только при активной ссылке на сайт http://asbest.name