|
Mostbet codigo promocional haradan tapım?
|
|
| Visgod | Дата: Пятница, Вчера, 13:55 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
| Salam uşaqlar mən İspaniyada yaşayıram mostbet qeydiyyatdan keçmək istəyirəm mostbet codigo promocional hardan tapa bilərəm pulsuz kod. Qeydiyyat bonusu qazanmaq üçün lazımdı. Kim İspaniyadan mostbet istifadə edir öz təcrübəsini yazsın mənə də kömək etsin. Bu kodlar nə vaxta qədər işləyir müddəti varmı. Depozit edəndə də daxil etmək olur yoxsa sadəcə qeydiyyat vaxtı. Mənə məlumat verin zəhmət olmasa çox sağolun.
|
| |
|
|
| Wolf77 | Дата: Пятница, Вчера, 14:10 | Сообщение # 2 |
Статус: Offline
| İspaniyada mostbet populyardır mən bilirəm çünki orada dostlarım var onlar oynayır. Mostbet codigo promocional üçün ən təzə kodları tapmaq üçün mən sənə məsləhət görürəm mostbet codigo promocional səhifəsinə baxasan orada həm ilin əvvəli üçün xüsusi kodlar həm də yenilənmiş təkliflər yazılıb ispan dilində. Adətən bu kodlar qeydiyyat zamanı daxil edilir və bonus qazanırsan məsələn ilk depozitə 100% bonus verirlər üstəlik freespinlər də olur. Kodların müddəti olur adətən bir ay və ya həftəlik olur ona görə təzə kodları izləmək lazımdır. Mən özüm bir neçə dəfə istifadə etmişəm işləyir mütləq yoxla fürsəti qaçırma. Qeydiyyatdan sonra depozit edəndə də daxil etmək olar bəzən.
|
| |
|
|